El correllengua arriba a Son Servera

El Correllengua arriba a Son Servera el dissabte 27 d’abril a les 11.30 hores a la plaça de Sant Joan.

 El trajecte de la Flama per la Llengua, un acte reivindicatiu de la plataforma ‘Joves de Mallorca per la Llengua’ per tal de reivindicar que la llengua pròpia és patrimoni de tots i que no hauria de ser una eina política de cap govern arribarà a Son Servera el proper dissabte 27 de març a la plaça de Sant Joan, cap a les 11.30 h del dematí, lloc on es llegirà un manifest a favor de la llengua.

Per tal de rebre tota la comitiva i de fer-los costat en la seva reivindicació, i la de tots, per la protecció de la nostra llengua, vos convidam perquè vengueu a plaça i demostrem que ens preocupam per una llengua que és nostra i que no hi ha motiu per haver-la d’enfrontar amb ningú, ja que és un patrimoni cultural que conviu amb harmonia, i com a millor mostra el nostre poble, amb la resta de plurilingüismes i que en cap cas n’hem de fer un conflicte polític, ans al contrari tot plegat és una riquesa cultural que ens forneix a tots.

El Correllengua és una gran trobada que es duu a terme a l’illa de Mallorca amb l’objectiu de promoure i defensar la llengua catalana. Consisteix en una cursa de relleus no competitiva, en la qual, els diversos participants de cada poble es van passant la flama, símbol de la vitalitat i l’inapagable esperit del català. Enguany se celebra la setena edició d’aquesta multitudinària cursa que, edició rere edició, aconsegueix ajuntar tota la població amb un mateix objectiu: la legitimació del català com a llengua pròpia de Mallorca i la seva defensa i promoció.

Així que el dissabte 27 d’abril rebrem la Flama de mans de Capdepera i una vegada haver llegit el manifest a la plaça la cedirem als companys de Sant Llorenç.