El Consorci turístic present a l’ITB de Berlín

ITB 2017Aquesta setmana el Consorci de Turisme és present a la Fira Internacional de Turisme de Berlín (ITB), que enguany se celebra del 8 al 12 de març a la capital alemanya.
La ITB és la fira líder de la indústria turística mundial i, per tant, el fòrum central de comunicació i màrqueting de viatges més gran, que ofereix als expositors una oportunitat ideal de diàleg no només amb els visitants professionals, sinó també amb el públic general.
La fira aquest any se centra en el turisme responsable, d’aventura i ecològic; un segment en expansió al qual es dedica un espai específic tot coincidint amb l’Any Internacional del Turisme Sostenible.
L’espai reuneix prop de 60 expositors de 35 països, els quals presentaran les seves ofertes quant a rutes ecològiques i d’aventura, així com les diferents iniciatives per al desenvolupament del turisme sostenible des del punt de vista social i econòmic.
L’organització espera superar les xifres de 2016, que va atreure el major nombre de visitants des del seu llançament el 1966, amb més de 180.000 visites, de les quals un total de 120.000 varen ser professionals.
En aquest sentit, el Consorci de Turisme acudeix aquest any amb un estand propi per promocionar els diferents productes turístics que ofereix el nostre destí Cala Millor: natura, esports, golf, platges, cicloturisme, senderisme i cultura, per tal d’insistir una vegada més en la captació de turistes en temporada baixa.
Aquest any, a més de representants del Consorci i d’ambdós ajuntaments, són presents també a la fira els gerents dels camps de golf del nostre municipi a fi de promocionar el seu producte.
La ITB de Berlín és la cinquena fira a la qual assisteix aquest any el Consorci de Turisme, en aquest cas adreçada al mercat alemany, el sector més important de la zona costanera de Son Servera i de Sant Llorenç des Cardassar.