El Consorci de Turisme assisteix a la ITB

El Consorci de Turisme de Sant Llorenç i Son Servera serà present, des d’avui dimecres i fins diumenge, a la ITB de Berlín. La ITB és una de les fires internacionals més importants del món, que se celebra des de 1965 i està considerada com la plataforma de turisme líder a Europa.

Des del Consorci recorden que el mercat alemany és el més important de la zona costanera de Son Servera i Sant Llorenç del Cardassar. Entre Cala Millor, sa Coma, Cala Bona i s’Illot sumen unes 35.000 places turístiques.

A hores d’ara, la previsió de vendes de places turístiques de cara al començament de temporada són lleugerament superiors a les registrades l’any passat per aquestes mateixes dades.

Les previsions apunten que, el mes de maig, els establiments turístics comptaran amb una ocupació del 58,7 %. La temporada passada les previsions per aquest mateix mes eren del 56,4%, és a dir, un 2,3% inferiors, segons informació aportada per la principal central de reserves alemanya.

Des del Consorci assenyalen que aquests dies de fira tenen previst mantenir reunions amb responsables de turisme de Tourespaña, per establir aliances de col·laboració de cara a un futur.