El centenari del Mallorca en directe

L’empresa Fibwi (wifibaleares), que està desenvolupant la fibra òptica a Son Servera en col·laboració de TV Serverina,  farà possible la retransmissió en directe via streaming de la gala que organitza el RCD Mallorca en motiu del seu centenari. Serà aquest diumenge 28 de febrer en el Teatre Principal. Es tracta de l’acte més important
organitzat per la institució mallorquinista per celebrar els cent anys d’història del Club.
El principal proveïdor de fibra òptica, s’encarregarà de l’enregistrament i posterior difusió de la gala en temps real al canal de youtube del RCD Mallorca. Aquest és l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=3XFofjA9WUU.

Amb la finalitat d’oferir la millor qualitat en imatge i so, Fibwi desplegarà una dotació tècnica en l’àmbit d’equipaments, tals com: càmeres d’alta definició d’última generació que en un futur permetran que el contingut pugui estar disponible en tecnologia 4K. L’empresa, proveïdor de serveis d’accés a internet i continguts de TV, ha utilitzat aquesta tecnologia en altres esdeveniments de caràcter esportiu a Mallorca. Una aposta, sens dubte, que permet al club esportiu assegurar-se que la gal·la sigui d’abast global.

La retransmissió de l’esdeveniment, és fruit de l’acord de col·laboració existent entre ambdues institucions. El Club aposta per la innovació i Fibwi pel referent de màxim nivell de l’esport balear. Fibwi és patrocinador del club esportiu i ha fet possible les àrees wifi a Son Bibiloni (zona d’oficines i camp) i ha proveït dels equipaments necessaris el Club per garantir la connectivitat a la ciutat esportiva.
Actualment l’operador mòbil, està realitzant importants inversions per dur a terme el desplegament de fibra òptica fins a les llars de diversos nuclis de població de l’illa, entre ells, el municipi de Son Servera.