Dos anys de presó per una violació a Cala Millor

Segons informa Diario de Mallorca, l’Audiència de Palma té previst celebrar la setmana que ve una vista oral contra un home, el responsable d’una discoteca de Cala Millor, perquè es conformi amb una pena de dos anys de presó per violar a una jove a la qual va tancar en el camerino de l’establiment en l’estiu de 2017.
El processament, espanyol de 51 anys, ja ha reconegut els fets en un jutjat d’instrucció de Manacor i ha indemnitzat a la víctima amb 45.000 euros pels perjudicis que li ha causat. La perjudicada, a la qual coneixia a través del pare d’aquesta, ha requerit tractament psicològic després de l’agressió sexual.
La fiscalia i la defensa han aconseguit un acord pel qual l’acusat, en admetre els càrrecs, acceptaria una condemna de dos anys de presó, la mesura de deu anys de llibertat vigilada i la prohibició d’aproximar-se a menys d’un quilòmetre i comunicar-se amb l’afectada per un període també de deu anys.
El ministeri públic considera al sospitós autor d’un delicte d’agressió sexual i aprecia la circumstància atenuant molt qualificada de reparació del mal, ja que ja ha indemnitzat a la víctima, qui ha renunciat a les accions que poguessin correspondre-li.
Els fets es remunten al passat 23 de juliol de 2017, al voltant de les cinc del matí, quan el processament es trobava en una discoteca que ell explotava en la zona de Cala Millor, a Sant Llorenç des Cardassar.
L’home, amb ànim de satisfer els seus desitjos sexuals, es va acostar a una jove a la qual coneixia a través del pare d’ella i li va demanar que li acompanyés. La dona es va negar a anar amb ell, per la qual cosa el sospitós la va agarrar del braç fins a introduir-la en un camerino tirant amb força del seu braç. Tot seguit, va tancar l’habitació amb clau i va tirar la clau al sòl.