Diplomes pels col·laboradors amb el programa PISE

Després que el mes passat els 9 alumnes inscrits al Programa PISE a Son Servera acabessin amb èxit el curs escolar, dia 31 de juliol, l’Ajuntament va reconèixer la tasca i ajuda de les diferents empreses que han acollit a aquests estudiants en els seus negocis per a realitzar les seves pràctiques formatives.

Enguany les empreses que han col·laborat amb aquesta iniciativa han estat, alguns que repeteixen com Molta Moto, bicicletes Sancho o Hipotels, i algunes noves com són cafeteria Espresso, bar Gredos, perruqueria Rocio y Cristina i també enguany s’hi ha afegit la brigada de l’Ajuntament.

Aquest programa, finançat per la conselleria d’Educació i Universitat, està dirigit a joves d’entre 16 anys i fins a vint-i-un any que no tenen titulació i té com a objectiu proporcionar als joves la formació bàsica i professional que els permeti millorar les seves perspectives de futur mitjançant l’aprenentatge d’un ofici, l’ampliació de la seva formació general i el desenvolupament dels hàbits i capacitats per incorporar-se al món laboral.

En el programa combinen la formació acadèmica amb la formació professional corresponent a una qualificació professional de nivell 1. 

La realització de les pràctiques dins aquest programa suposa un valor afegit més a la formació que reben els alumnes perquè els aporta experiència i una visió més real i àmplia de la tasca que realitzaran en el futur.