Detinguts per robatori amb violència

Segons ha informat la Guàrdia Civil, tres persones han estat detingudes i una d’elles ha ingressat a la presó sense fiança per un robatori amb violència comès a Son Servera, un altre amb força en Cala Millor i una agressió amb arma blanca contra un jove.
Els detinguts, d’entre 18 i 22 anys i residents a Son Servera, van cometre els fets que se’ls imputen entre el 20 i 26 d’agost. Amb intimidació i amenaces de mort a la víctima perquè no denunciés el succeït, van robar amb violència a un jove de Son Servera una motxilla que contenia documentació personal i un telèfon mòbil d’última generació, que ha estat recuperat pels investigadors. Encara que els assaltants van amenaçar de matar-lo i cremar la seva casa si s’atrevia a denunciar, la víctima va posar els fets en coneixement de la Guàrdia Civil d’Artà.
L’endemà passat, un altre jove, que es va creuar amb els autors del robatori, va ser atacat amb una arma blanca per un d’ells i a causa d’això va sofrir un tall en la monyeca que va precisar punts de sutura. També se’ls atribueix un robatori en un habitatge de Cala Millor, a la qual van accedir després de forçar un dels accessos, i de la qual es van portar una càmera de vídeo, una tauleta, una consola de videojocs i un telèfon mòbil.