Detingut un Policia Local

Segons informa Diario de Mallorca, la Guàrdia Civil ha detingut a un policia local de Son Servera per intent d’homicidi després que aquest, presumptament, intentés escanyar a la seva parella amb un “fular”. L’arrestat, amb l’arma reglamentària retirada pels seus antecedents conflictius, serà posat demà a disposició judicial.
Els fets van ocórrer al voltant de les quatre de la tarda del dijous. Després d’una forta discussió, l’agent, de 59 anys, va intentar posar fi a la vida de la seva parella, de 38 anys, intentant escanyar-la amb un “fular”. La víctima va aconseguir escapar-se de l’atac i va acudir al PAC de la localitat per ser atesa de les lesions que presentava després de l’agressió.

La víctima va aprofitar el moment en el qual era atesa pels facultatius per denunciar l’episodi de violència masclista que acabava de sofrir. El personal sanitari va posar els fets en coneixement de la Guàrdia Civil. Agents d’Artà es van fer càrrec del cas i, al voltant de les sis del capvespre, van detenir al funcionari per presumpte intent d’homicidi. Pel que sembla, el funcionari havia perseguit a la seva parella per nombrosos racons de la localitat per donar-li abast, moments abans de ser arrestat.
Pel que sembla, l’agent arrossegava un dilatat historial conflictiu. Entre altres coses s’havia negat a sotmetre’s a una prova d’alcoholèmia quan conduïa el vehicle i tenia antecedents per lesions. El Cos li havia retirat l’arma reglamentària i es trobava destinat en el punt verd de la localitat.
El policia local detingut per aquest nou cas de violència de gènere està previst que demà es posi a la disposició del jutjat de guàrdia de Manacor.