Convocatòria reunió informativa recollida residus

Convocatòria de l’Ajuntament per realitzar una reunió informativa sobre els canvis en el servei de recollida de residus porta a porta:

Benvolguts veïnats i veïnades,

Amb motiu de la retirada de contenidors de la via pública el dia 1 de desembre a tot el nucli urbà de Son Servera i per tal d’informar-vos el millor possible sobre el servei de recollida porta a porta de residus, us convocam a una reunió el proper dia 27 de novembre a les 18.30 h a les Escoles Velles.

Igualment, us recordam que tots els que necessiteu materials com ara imants de freqüència de recollida o poalets per a la fracció orgànica podeu passar a cercar-los al Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament.

És important que hi assistiu per tal d’engegar el servei correctament.

Moltes gràcies per endavant.

 Miquel Àngel Espases Collantes

Regidor de Vies i Obres, Patrimoni i Medi Ambient

_______________________________________

Estimados vecinos:

Con motivo de la retirada de contenedores de la vía pública el día 1 de diciembre en todo el núcleo urbano de Son Servera y a fin de informarles lo mejor posible sobre el servicio de recogida puerta a puerta de residuos, les convocamos a una reunión el día 27 de noviembre de 2015 a las 18:30 h en las Escoles Velles.

Recordamos que todos aquellos habitantes que necesiten material (imán o cubo para la fracción orgánica), pueden pasar por el Departamento de Medio Ambiente del Ayuntamiento y se lo facilitaremos.

Es importante la asistencia para que el servicio funcione correctamente.

Muchas gracias de antemano.

Atentamente,

 Miquel Àngel Espases Collantes

El Regidor de Vías y Obras, Patrimonio y Medio Ambiente,