Constituït el comitè local del Pi

El PI-PROPOSTA PER LES ILLES es va constituir anit a Son Servera i ja van 32 comitès locals només a Mallorca. Pep Campins, elegit president, apostà per “fomentar el diàleg entre les diferents sensibilitats” perquè, va dir, “vivim un nou moment a la política”. En aquest sentit recordà que la gent “ja no vol el de sempre”.

COMITÈ LOCAL SON SERVERA:

President: Pep Campins

Vicepresident: Charo León

Secretari: Lluís Mellado

Vocals: Francisco Díaz, Bernat Riera.

El vicepresident del partit Josep Melià insistí que “és important parlar del nostre projecte amb la gent, tenir un diàleg, saber que preocupa”, per això és important explicar que el PI és un partit d’obediència balear, “tenim com a prioritat la defensa de la nostra terra, no som com els altres”.

Al president de la formació Jaume Font, se li va demanar: Amb qui pactareu?. Font va voler aclarir que “Si hem de pactar, ho farem amb aquells que cerquin el consens dins l’educació i que aquest passi per escoltar als docents; amb els qui apostin per canviar el model de finançament; qui defensi el petit i mitjà comerç, el lloguer turístic, el català com a requisit per ser funcionari…El PI no renunciarà a la seva identitat per un pacte”, va aclarir.

El president va recordar que s’ha d’arribar a Madrid per defensar les persones que fan feina aquí “no podem ser menys que els que estan a l’altre costat de la mar”.