Consternació per la mort de na Victòria

Son Servera avui està commocionada davant la mort per violència de gènere de la jove serverina, Victòria Sard Massanet. Amb tant sols 19 anys ha estat víctima de l’agressió mortal per part de la seva parella sentimental de 22 anys, Carlos G.V., qui presumptament l’ha estrangulada al seu domicili del carrer Verge de Lourdes. El pressumpte assassí s’ha personat avui dematí, acompanyat del seu advocat, a les dependències de la Guàrdia Civil d’Artà, per confesar els fets. Poc després, era traslladat per la Guàrdia Civil, al seu domicili, on els agents han trobat el cos sense vida de la jove serverina.

El jutjat d’Instrucció número 1 de Manacor, en funcions de guàrdia, s’ha fet càrrec de la investigacio dels fets. Carlos G.V, està detingut com a presumpte autor de l’assassinat. Aquest home havia estat condemnat pel jutjat d’Instrucció número 2 de Manacor, en sentència ferma de data 22 de setembre de 2014, per un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar contra la dona ara morta. Va ser condemnat a 22 dies de treball en benefici de la comunitat, prohibició d’un any de la tinença d’armes, ordre d’allunyament a menys de 200 metres i prohibició de comunicació per un període de vuit mesos, a data d’avui extingit, i pagament d’indemnització de 210 euros.

Demà dissabte a les 12 hores, davant l’Ajuntament es farà un minut de silenci per condemnar l’assassinat de na Victòria. I a les 20 h es farà una concentració al passeig del Born de Palma en rebuig per aquest assassinat masclista.