Concert homenatge a R. Ballester de l’Escola de Música.

CONCERT HOMENATGE A RAMON BALLESTER I CONCERT SOLIDARI

Diumenge 27 de maig al Teatre La Unió a les 11 i a les 12 h

Preu per persona: 2 €

El proper diumenge 27 de maig l’Escola Municipal de Música de Son Servera presentarà al teatre un concert homenatge al músic serverí Ramon Ballester Vives, com a mostra de reconeixement a aquest músic i compositor serverí. Així, entre d’altres, tocarem una peça del seu extens repertori, Goig de sant Joan Baptista, ,que fou escrita el 19 de juny de 1944 a Son Servera, la qual hem adaptada per poder-la tocar amb els nostres alumnes.

D’altra banda, com ja sabeu, l’Escola de Música de Son Servera ara està situada a l’antic centre mèdic i un cop hi vàrem arribar ens vàrem trobar amb tot el vell material sanitari que, de fet, s’anava a llençar, com ara cadires de rodes, lliteres…, i vàrem pensar que l’associació cultural “Sa Grua Blava” el podria enviar a l’hospital Kartong que es troba al sud-oest de Gàmbia (on ja es varen enviar dues ambulàncies l’octubre de fa dos anys), per tal d’evitar que acabés al punt verd. Com és sabut, les coses que aquí es tiren a l’Àfrica s’acullen com un tresor. Així, una cadira sense una pota o una llitera rovellada els poden fer un servei que aquí no podem imaginar.

Per fer això possible és necessari un contenidor i per això hem pensat que el concert de fi de curs d’enguany tengui un preu solidari de 2 euros destinats a ajudar a que aquest material arribi a l’Àfrica.