Concentració contra el darrer acte de violència de gènere

Boxeador

Foto DM

Per avui a les 11 hores està prevista una concentració davant l’ajuntament de Son Servera, per condemnar el darrer acte de violència de gènere del nostre poble, després que dijous passat una dona fos agredida pel seu home Arnau B.C. i detingut per la Policia Nacional.

Segons informació de DIARIO DE MALLORCA, La Policia Nacional va detenir a Arnau B.C., de 31 anys i campió de boxa amateur de Balears en 2013, per propinar una brutal pallissa a la seva dona al seu domicili de Son Servera. La víctima, una jove de 24 anys, va sortir al carrer demanant ajuda i va ser defensada per varis dels seus veïns, que es varen interposar entre ella i el seu agressor. Després va ser traslladada a l’hospital de Manacor, on la varen atendre de greus lesions a la cara. L’home, que al 2009 ja va ser condemnat per un intent d’homicidi, per apunyalar a un home que l’havia “mirat malament”, va ser arrestat ahir a Manacor. Els fets varen ocórrer sobre les tres de la tarda del dijous, al domicili de la parella, a Son Servera. Segons va relatar posteriorment la víctima a la Policia, havien mantingut una discussió per les labors domèstiques, i l’home la va insultar i li va propinar diversos i fortíssims cops de puny a la cara. Després de l’agressió, l’individu hauria intentat reconciliar-se amb ella: “Venga, carinyo, et porto a l’hospital”, va explicar ella que li va dir.

La dona copejada va sortir al carrer i va demanar auxili a crits. Va ser atesa per varis dels seus veïns, que varen sortir en la seva defensa i es van interposar entre ella i el seu agressor. Posteriorment va ser traslladada a l’hospital de Manacor, on la varen atendre dels greus traumatismes que presentava a la cara.

Des de l’hospital de Manacor varen alertar a la Policia Nacional que tenien un cas de possible violència de gènere. Agents de la comissaria de la ciutat varen acudir al centre mèdic, on es varen entrevistar amb els facultatius i amb la víctima.

La jove va confirmar que havia estat copejada per la seva parella, que és boxejador. Va afegir que és un home molt violent, que la maltracta habitualment i que ha agredit anteriorment a altres persones, de vegades per una simple discussió de trànsit.