Comunicat del Consistori

Davant la publicació d’una notícia falsa que feia referència una suposada agressió per part de dues dones de Son Servera, L’Ajuntament per unanimitat dels partits representats al consistori, ha convocat una concentració de condemna dels fets per dimecres dia 14 davant l’Ajuntament, al mateix temps que ha fet públic aquest comunicat oficial:

“El consistori serverí (PP, PSOE, INDEPENDENTS PER SON SERVERA, ON SON SERVERA I MÉS SON SERVERA) condemna i rebutja la difusió de la notícia falsa d’una suposada agressió per part de dones feministes a Son Servera.
L’Ajuntament de Son Servera rebutja i condemna la difusió d’una falsa agressió a tres joves per part de dones feministes a Son Servera, llençada per Vox.
Des del Consistori ens lamentem que un dia històric i reivindicatiu per a les dones al municipi hagi quedat eclipsat per una suposada agressió. Actitud que considerem gravíssima i que no podem tolerar.
Així, l’Ajuntament no vol més que expressar el seu rebuig cap a formacions i actituds com aquesta que només cerquen banalitzar un dels problemes més greu que tenim com a democràcia i alhora reivindicar una vegada més que les conquestes de les dones són imparables, així com ho demostra el que va passar a Son Servera i a la resta de l’Estat el 8 de març, on més de 20.000 persones a Palma i moltes més a tot el país van sortir al carrer per reclamar igualtat entre dones i homes i per rebutjar la violència masclista.
Des del consistori no acceptarem actituds que perjudiquin el bon nom del poble de Son Servera i que no reflecteixin la realitat del nostre poble. Un poble que va sortir al carrer per demanar igualtat real i que lluita conjuntament per a aconseguir-ho i que en cap cas respondrà a les provocacions sinó que ho farà amb més respecte.