Comencen les jornades del programa IRENE

A la xerrada per a pares de prevenció de la violència sexual en joves i adolescents, celebrada dins el programa denominat IRENE, es va poder sensibilitzar de la importància de tenir informació sobre la violència sexual.

Diferenciar diferents conceptes com l’agressivitat, la violència i el conflicte; saber quins tipus de violència sexual existeixen; què és l’abús sexual, l’assetjament sexual, el sexting, el grooming, el ciberassetjament, etc. Es va poder analitzar la piràmide de la violència, una piràmide molt present en els nostres adolescents.

Preguntes com: Saps com pots detectar si el teu fill o la teva filla ha sofert violència sexual? Saps com pots donar-te compte que el teu fill o filla pot tenir una relació de risc? I saps com pots prevenir la violència sexual o com actuar davant d’ella?

Totes tindran resposta a la propera xerrada del programa IRENE, que es celebrarà el proper dilluns, 6 d’octubre, a les 19h, a la sala polivalent de la Policia Local, al carrer Llorer número 3, de Cala Millor.