Comença la temporada turística

Nota de Premsa de l’Ajuntament de Son Servera:
“L’Ajuntament inicia la temporada turística amb un pla de serveis i embelliment de les platges del municipi
  • S’han abocat 1.432 tones d’arena a la platja de Cala Bona i també  s’iniciarà un projecte per a  la regeneració de la platja de Na Marins.
  • La platja de Cala Millor amplia l’horari dels socorristes per garantir la seguretat dels banyistes i es crea un sistema de control per a grups, infants o persones amb discapacitats.
Son Servera, 29 d’abril de 2016. L’Ajuntament de Son Servera, per mitjà de la Regidoria de Turisme, ha iniciat un pla d’embelliment i millora de serveis a les platges del municipi amb vista a l’inici de la temporada turística.
Segons ha explicat la regidora de Turisme, Marga Vives, aquesta iniciativa respon a la voluntat de millorar tots els serveis i la imatge de les platges serverines “perquè aquelles persones que han elegit el nostre municipi com a destinació turística puguin gaudir al màxim de la seva elecció i, precisament, per fer aquesta destinació més competitiva davant els nostres competidors”.
Així, algunes de les millores més rellevants que es duran a terme és l’increment d’horaris de presència de socorristes a la platja de Cala Millor durant els mesos de juliol i agost, coincidint amb la major afluència de banyistes. “Això, sumat al fet que es distribuiran polseres identificatives per a grups organitzats, infants o persones amb algun tipus de discapacitat, no només a Cala Millor sinó també a Cala Bona, farà que les nostres platges siguin més segures”, ha matitzat la regidora.
També s’ha duit a terme un embelliment general de l’entorn amb actuacions tals com la renovació dels cartells informatius, la reforma de les dutxes i l’adequació de nous accessos a la platja de Cala Bona.
Tot això se suma a una nova aportació d’arena de 1432 tones a la platja de Cala Bona, continuant així amb la segona fase del projecte de la millora d’aquesta platja artifical “que no es mantenia des de feia més de 20 anys i que el darrer any ja va ser recuperada, dotada amb banys, i adaptada en matèria d’accessibilitat”, ha dit Marga Vives, que ha destacat que “aquesta millora i recuperació de la platja ha estat molt valorada pels hotelers i comerciants de la zona, aixi com pels touroperadors”.
L’Ajuntament també ha iniciat un projecte per a la regeneració de la platja de Na Marins de Cala Bona, “millora que demanden tots els comerciants de la zona des de fa anys”.
En definitiva, l’objectiu de la Regidoria de Turisme de Son Servera és que “any rere any les platges del nostre municipi siguin més segures, sostenibles i, en general, més competitives”, ha conclòs la regidora.”