Comença la campanya publicitària dels cans

L’Ajuntament de Son Servera, des de la Regidoria de Medi Ambient, juntament amb l’empresa concessionària de la neteja viària, Coexa, posen en marxa una campanya de sensibilització, perquè les persones que treuen a passejar els cans a la via pública utilitzin correctament les bosses i recullin els excrements dels animals.

La campanya comença amb la publicació de la primera escena. En total seran sis escenes, que representen situacions que no ha de cometre la gent quan treu els cans a passejar a la via pública. Aquestes han estat escenificades  per una sèrie de veïnats del poble que, de manera desinteressada, hi han volgut participar. La campanya també compta amb la col·laboració de Tv Serverina i, a la producció i edició, per la productora Visió Local.

Cada entrega acabarà amb un missatge i al final, totes  juntes, composaran la comunicació que la campanya vol transmetre als ciutadans, per tal de conscienciar-los de com fer la recollida dels excrements adequadament.

La campanya està pensada per la difusió per Internet i les xarxes socials. Es podrà seguir al web de l’Ajuntament, www.sonservera.cat, o al de la Tv Serverina, www.tvserverina.com

A la primera entrega, que podeu veure a continuació, hi col·laboren dos joves del poble, Marina Fernández i Joan Capó, que juntament amb el canet d’en Joan Siulo, en Boby,  representen una escena de la vida quotidiana i que no s’hauria de donar.