Comença a caminar el consell assessor del Consorci

Representants de les principals associacions i federacions de les Illes Balears han constituït, avui dematí, de forma oficial el consell assessor del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar; “una mesa de trobada i de feina per construir, potenciar i comunicar la identitat de la marca Cala Millor com a destí turístic de l’Est de Mallorca”. “Per això consideram fonamental la participació responsable de tots els sectors que operen en el nostre territori i que estan relacionats amb el món del turisme”, ha assenyalat la presidenta del Consorci i batlessa de Son Servera, Natalia Troya. “Per crear aquesta identitat de marca hem d’exercir d’amfitrions i ho hem de fer posant en valor el nostre territori, a través de les actituds que adoptam i l’oferta que oferim, sigui quina sigui la procedència del viatger”, ha afegit la regidora de Turisme de Son Servera, Marga Vives. “El nostre objectiu és assolir l’excel·lència en la gestió del territori, des de la perspectiva  turística,  i per això entenem que hem de superar la barrera de l’estructura administrativa del territori. És per això que el Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, on es desenvoluparà l’activitat d’aquest consell assessor, és pioner com exemple de col·laboració i cogestió territorial entre administracions locals. Entenem que aquesta col·laboració pública-pública és imprescindible perquè qualsevol actuació que es desenvolupi conjuntament amb el sector privat traslladi, a través d’un missatge únic i inequívoc, la nostra identitat de la marca Cala Millor”, ha explicat el regidor de Turisme de Sant Llorenç, Nicolau Bordal.
A més de la presidenta, Natalia Troya, i la vicepresidenta accidental, Antònia Bauzà, i dels regidors de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, Marga Vives i Colau Bordal, a la constitució del consell assessor ha assistit representants de la Caeb, Pimem, Pimeco, de l’Associació Mallorquina de Bars, Cafeteries i Restaurants, de la Federació Empresarial Balear de Transports (FEBT), de Turisme actiu i dels dos camps de golf de la zona costanera, Golf Son Servera i Pula Golf.
A finals mes de febrer, el consell d’administració del Consorci de Turisme va aprovar crear un consell assessor per involucrar activament als empresaris del sector en la promoció turística. El Consorci considera necessari potenciar els vincles entre les diverses agrupacions empresarials per promocionar les experiències que s’ofereixen al turista en el propi destí.Els membres del consell poden assistir a la mesa de coordinació i participar en l’elaboració del Pla d’acció i a més a més estaran informats periòdicament de la seva execució.