Canvi d’entrenador al Serverense

WhatsApp Image 2018-05-16 at 09.57.47AIMG_2568-1024x7681mb aquesta nota de premsa el C.D. Serverense ha fet oficial el canvi d’entrenador per la temporada vinet, on J. Mayordomo substituià a A. Darder:
“Una vegada finalitzada la temporada el CD Serverense ha arribat a un acord amb Juan Mayordomo per fer-se càrrec del primer equip del Club que aquesta temporada militarà a Primera Regional Preferent.
Des de fa unes setmanes el club i Quique Darder arribaren a un acord per donar per  acabada la seva etapa al davant de l’equip amateur del club.
El CD Serverense vol agrair la gran tasca realitzada per la dupla Darder i “El Profe” Moll, durant el mes de 4 anys en el primer equip del club, així com els grans moments que ens han fet viure durant aquestes temporades, en la consecució d’un ascens a la categoria de la Tercera Divisió.
Des del club volem desitjar-los a ambdós tot el millor en els seus futurs reptes, que ben segur duran a bon port, i dir-los “MOLTES GRACIES” “fins a sempre”.
Al mateix temps, volem donar la benvinguda, o retorn segons com es miri, a Juan Mayordomo al nostre club, esperant que ens faci viure al club i a la nostra afició, grans
moments de futbol i emocions en la temporada vinent.
Benvingut Joan!!!!”