Campanyes socioeducatives a les platges

El passat dimecres 23 de juliol es va dur a terme la primera de les campanyes socioeducatives que l’empresa adjudicatària del servei de vigilància i socorrisme a les platges -Marsave S.L.- imparteix com a part formativa del plec de condicions tècniques d’adjudicació del contracte.

En aquest cas, la campanya ‘Descobreix els secrets de la platja’ s’adreça a tots aquells nins i nines que vulguin conèixer tots els aspectes de seguretat a les platges, tals com el significat de les boies, com actuar davant d’una medusa, què significa l’estat de la mar i el vent, quina és la tasca del socorrista… En definitiva, es tracta d’un taller on es treballa la prevenció amb els més petits, tot plegat en un format adequat a les seves necessitats. També es reforça la figura del socorrista dins del municipi, definint l’equip de salvament com un cos preparat, professional i necessari per tal de garantir la seguretat a les platges.

Tant l’Ajuntament com els tècnics de Marsave, que varen dur a terme la jornada, es varen mostrar molt satisfets amb el resultat. De fet, hi varen assistir prop de 60 nins i nines d’edats compreses entre els 8 i els 12 anys participants de l’Escoleta d’Estiu de Cala Millor. Tant és així que durant els propers mesos es duran a terme noves sessions de la campanya.