Cala Millor tindrà senyalització de la planta hotelera

Des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera s’ha posat en marxa el projecte de senyalització d’establiments turístics, amb l’objectiu de facilitar als turistes que ens visiten, la localització dels establiments.
Ja fa mesos enrere que la Regidoria ha estat treballant en aquest sentit, però no és fins ara que s’ha pogut dur a terme el projecte, cofinançat amb els mateixos establiments turístics interessats.
El projecte consisteix en la senyalització i col•locació de senyals verticals, senyals que corresponen al grup ‘Llocs d’interès per a viatgers’, d’acord amb les recomanacions del Reglament general de circulació.
Fins data d’avui, prop d’un 70 % de la planta hotelera del nostre municipi s’ha adherit al projecte, és a dir, una trentena d’establiments. La instal•lació dels senyals està prevista dins el mes de maig.
A més, a aquest projecte se sumarà en breu l’Ajuntament de Sant Llorenç, segons ens ha informat la seva Regidoria, de manera que la totalitat de la destinació quedaria degudament senyalitzada.