Brutal agressió a una dona serverina

Atracador Sala Jocs Manacor

Foto Diario de Mallorca

Segons informa Diario de Mallorca i ha pogut confirma TV Serverina, un atracador armat amb un martell va irrompre, ahir de matinada, en un saló de jocs de Manacor situat devora als multicines, propinat una brutal pallissa a una empleada, deixant-la ferida greu i va fugir del lloc amb un botí d’uns 2.000 euros. El sospitós portava una gorra per tapar-se el rostre i tractava d’evitar les càmeres de videovigilància.
Anava armat amb un martell. En entrar en el local en la planta de baix, es va dirigir cap a l’única treballadora que es trobava a la zona i es va acarnissar amb ella. Sense intervenir paraula, va començar a pegar-li cops de puny, puntades i la va copejar fins i tot amb una ampolla de vidre. La dona va quedar greument ferida.

La víctima, espanyola i veïna de Son Servera de 55 anys, segons ha confirmat la seva parella a TV Serverina, es tracta de Joana LL. i es troba ingressada a l’hospital de Son Espases, pendent de ser intervinguda quirúrgicament. Va sofrir una fractura de l’envà nasal i una doble fractura de la mandíbula, a més de nombrosos cops per tot el cos. “L’atracador l’ha destrossat per complet, li ha trencat el nas i la mandíbula per dos costats”, va indicar ahir a la tarda la seva parella.

L’atracador li va propinar cops de puny, puntades i també la va copejar amb una ampolla de cristall. Quan la víctima jeia a terra malferida, el sospitós va forçar la caixa registradora del local fent alçaprem. Segons les primeres dades recaptades, es va apoderar d’uns 2.000 euros i, poc després, es va donar a la fugida.

L’assaltant semblava conèixer l’establiment amb anterioritat, ja que va tractar de burlar les càmeres de seguretat durant l’atracament i contínuament intentava tapar-se la cara. Malgrat això, la Policia compta amb un vídeo en el qual es pot veure al sospitós manipulant la caixa registradora mentre la treballadora està tombada a terra.