Atracament a una casa amb una menor dintre

Segons informa Diario de Mallorca:

“La Policia Local de Son Servera ha detingut un home per robar en un habitatge en la qual estava sola una nena de 12 anys. La petita es va amagar sota d’un llit mentre el lladre, aliè a la seva presència, s’apoderava de diversos efectes. La petita va donar la veu d’alarma quant va marxar i la descripció que va aportar va permetre capturar el sospitós només unes hores després.

Els fets varen passar divendres passat al matí. Una nena va demanar auxili perquè, segons va explicar, un individu acaba d’entrar a robar al seu domicili. Segons va explicar, l’intrús va destrossar la porta d’entrada per poder accedir, pel que sembla creient que no hi havia ningú. La menor, alertada pel soroll, va córrer a amagar-se i es va ficar sota el llit del seu dormitori.

Va estar allà, en silenci per no ser descoberta, fins que el delinqüent va marxar. La petita va oferir una detallada descripció de l’intrús i la Policia Local de Son Servera va posar en marxa un operatiu per trobar-lo. Les gestions no varen trigar a donar els seus fruits i el mateix dia, poc abans de tres quarts de sis de la tarda, els agents varen arrestar un home de nacionalitat colombiana.

El sospitós, acusat d’un delicte de robatori amb força a casa habitada, va ser traslladat a dependències policials. Estava previst que fos posat a disposició judicial al llarg del cap de setmana.

El mateix divendres, la Policia Local de Son Servera i la Guàrdia Civil varen aconseguir localitzar i detenir dos homes com a suposats autors d’un atracament a un menor comès el passat 20 d’agost. “