Atlètic de Madrid campió de l’East Mallorca Cup

Ahir  el primer partit de play off de l’East Mallorca Cup 2018 ja mostrava l’emoció que marcaria la final d’aquest torneig. La igualtat entre els equips ha fet que aquesta primera trobada entre Atlètic de Bilbao i C.E Sant Gabriel acabarà 0-0 i hagués de resoldre’s en la primera tanda de penalts del dia. Una tanda que ha classificat a les catalanes per a la gran final.
En el segon partit, les colchoneras s’han imposat al Chertanovo de Moscou per la mínima. S’han assegurat així la passada a la gran final, deixant a les russes a les portes.
El partit final ha seguit la mateixa dinàmica que els altres i la qualitat de tots dos equips ha estat tan similar que després de 40 minuts de joc cap dels dos equips ha pogut sobrepassar la defensa rival, per la qual cosa s’ha decidit en una altra tanda de penals. Després de més de cinc tirs i amb els nervis a flor de pell, finalment les Atlètiques han marcat la diferència que les ha proclamat campiones del torneig. Davant un públic entregat, que ha anat creixent al llarg del matí, les autoritats locals han fet lliurament dels premis. Així, l’alcalde de Sant Llorenç, Mateu Puigrós ha estat l’encarregat de lliurar la copa a les primeres classificades, mentre que Antoni Servera, alcalde de Son Servera ha donat el seu trofeu al C.E Sant Gabriel, subcampiones.
A l’acte també han assistit les regidores d’Hisenda i Turisme de Son Servera, Margarita Vives, la regidora d’Esports de l’ajuntament de Sant Llorenç, Antònia Bauçà o el president del Consorci de Turisme, Nicolau Bordal. Des de de la Federació de Fubtol de les Illes Balears també ha fet acte de presència el seu vicepresident Joan Barceló, així com el president de l’Associació Hotelera de la zona, Gabriel Nebot.  

Campiones East mallorca Cup 2018