Arribar el Son Servera Clown

Clown 1Del 16 al 23 d’abril, se celebrarà l’onzena edició del Son Servera Clown, que farà les delícies de petits i grans duran aquesta setmana.

Enguany, a més, hi ha una versió de programa per a les escoles i escoletes del municipi, que entre el dilluns 16 i el dimecres 18 podran veure en sessió matinal espectacles de circ i de música i animació infantil.

I el programa general per a tots el públics s’encetarà el divendres 20 d’abril a les 20.30 h al teatre amb el cabaret comicomusical de les Chachas sense Fronteres(Menorca), un espectacle de teatre-cabaret-còmic-musical de la mà de dues dones explosives arribades de Menorca que ens faran passar fàcilment del somriure al riure i del riure a la rialla més fàcil i absurda! No les vos perdeu, passarem una vetlada genial!

D’altra banda, el dissabte 21 d’abril a partir de les 18 h a la plaça de Sant Joan es representaran dos espectacles de carrer per a tots els públics: la cia. Teatro Necessario (Itàlia) presentaran l’espectacle Clown in Libertà , un concert esbojarrat, una interpretació contínuament interrompuda per la ineptitud dels músics… una situació absurda i plena d’humor! Tres personatges que volen muntar el seu espectacle per divertir, sorprendre i conquistar el públic. Música, malabars i acrobàcies per a un espectacle complet arribat d’Itàlia! I la companyia de circ Bot Project (Catalunya) representaran Collage!, un espectacle de trampolí, de bots impossibles molt espectacular i ple de situacions còmiques. Acrobàcies, equilibris, salts que desafien la gravetat, manipulació d’objectes i altes dosis d’enginy i d’humor són els elements de Collage.

Les propostes continuen el diumenge 22 d’abril a partir de les 11 h a la plaça de Sant Joan, on arriba el petit cirquet de Mr. Carrot’s Circus (Mallorca) per presentar el seu espectacle Magicus Tremendus. Un petit envelat de circ amb aforament reduït i espectacles de 30 minuts en què màgia i teresetes s’ajunten de la mà d’uns rumbers llunàtics!

I com a cloenda del Festival, el diumenge 22 d’abril a les 19 h arriben Los Excèntricos (França) amb l’espectacle per a tots els públics The Melting Pot Pourri. Una de les millors companyies d’humor i clown d’Europa! Molt de talent, expressió gestual, virtuositat musical amb instruments impossibles… demostren la qualitat escènica d’aquesta companyia que ha voltat per tot el món i ara arriben a Son Servera. Tot un luxe! Un trio atípic que renova la figura del clown gràcies a una poètica d’arrel surrealista que troba l’equilibri entre la modernitat i el classicisme i provoca una allau de rialles! Los Excéntricos, entre d’altres, són Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Premi al millor espectacle de circ còmic de la revista especialitzada Zirkolica.