Arriba el Son Servera Clown

Son Servera clown 2017 2Ja arriba l’edició 2017 del Festival d’Humor ‘SonServeraClown’, amb propostes d’humor per a totes les edats que faran tremolar Son Servera… de rialles! Les millors propostes d’humor de l’Estat es representaran a Son Servera des del 27 d’abril fins al 7 de maig, en un festival que a més està d’aniversari, perquè ja compleix 10 anys de rialles i somriures!

Recordem que aquest Festival va néixer el 2007 amb la intenció de ser el cicle representatiu i característic del nou Teatre La Unió de Son Servera. Així com en d’altres pobles ja tenien les seves fires i mostres de teatre, l’aposta d’una mostra professional de clown i d’humor tant per a adults com per a infants era una excel·lent idea i del tot innovadora, ja que no eren propostes molt programades a l’illa, i per tant impulsar aquestes manifestacions artístiques tan peculiars fou una gran idea. I d’ençà la primera edició el 2007, ja hi han participat en aquests deu anys de vida companyies i artistes d’arreu de l’Estat i també arribats gairebé de tot el món, a més de les millors propostes de Mallorca.

Així doncs, enguany la diversió començà amb un festivalet per a les escoles i escoletes el dijous 27 i divendres 28 d’abril en què podran gaudir de dos espectacles de la companyia catalana Festuc Teatre: Mr. Parfum i El carretó dels contes de Sant Jordi.

I el programa general per a tots el públics s’enceta el divendres 28 a les 21 h al teatre amb la millor companyia de teatre d’humor de l’Estat espanyol: Yllana, arribada des de Madrid i que ens presentarà l’obra Brokers, un retrat del salvatge i irreverent món de les altes finances, del luxe i dels diners. Una obra absurda, increïblement corrupta i viciosa, que desencadena hilarants rialles fins i tot en els espectadors més exigents! La millor companyia d’humor de l’Estat que tornen pel nostre aniversari! Tot un luxe!

D’altra banda, el dissabte 29 d’abril a partir de les 16.30 h a la plaça de Sant Joan es representaran dos espectacles de carrer: La Tal (Catalunya) presentarà The incredible box, l’espectacle més gran de tots els temps que es converteix… en l’espectacle més ridícul de tots els temps! Una obra que ha recorregut els millors festivals d’humor de tot Europa. 

I a continuació Los Excéntricos (Catalunya/França) muntaran el seu peculiar The Melting Pot Pourri, els millors esquetxos d’una de les millors companyies clown d’Europa que han rebut, entre d’altres, el Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Les propostes de carrer continuaran el diumenge 30 a les 12 h a la plaça de Sant Joan amb l’animació de la incombustible Maria Bimbolles, personatge infantil televisiu de Mallorca que farà les delícies dels més petitons de la família!

I com a cloenda del Festival i de l’aniversari, un clàssic ja del teatre que no defrauda mai els espectadors fidels d’aquest personatge indescriptible: el diumenge 7 de maig a les 19 h ens visita de nou el millor humorista de l’illa i un referent ja dels monòlegs d’humor, Agustín El Casta, amb un nou espectacle en què desplegarà els seus darrers números còmics per riure’s de l’essència de l’ésser masculí. Un univers de personatges amb un únic objectiu: fer teràpia de riure i aprendre a riure’ns de nosaltres mateixos!