Ampliació horari i personal Oficines de Turisme

L’Ajuntament de Son Servera, per mitjà de la Regidoria de Turisme, ha iniciat una sèrie d’accions a les oficines municipals de turisme amb la finalitat de millorar el servei d’informació, oferida als milers de visitants, que arriben cada any al municipi. S’ha ampliat el servei d’atenció al públic a les dues oficines municipals: d’una banda, l’oficina de Cala Millor obrirà els diumenges i festius compresos entre els mesos d’abril a octubre (servei que fins ara no estava cobert) i ampliarà l’horari d’atenció els horabaixes fins a les 21.30 hores, als mesos de major afluència de visitants i, de l’altra, l’oficina de Cala Bona avança l’obertura a l’1 d’abril.

També s’ha ampliat la plantilla de personal especialitzat per donar servei en diferents idiomes, a fi de cobrir així totes les nacionalitats. Per tant, a partir d’ara es podrà atendre els turistes en anglès, alemany, francès, català i castellà.
La regidora de Turisme, Margalida Vives, ha destacat que aquestes actuacions pretenen “assolir un servei més adequat a la demanda turística del municipi i que s’adapti a les necessitats dels nostres visitants”. També ha explicat que els horaris i dies d’obertura de les oficines de turisme es podran modificar en endavant segons les necessitats que impliquin un millor servei “per tal de garantir un funcionament òptim de les oficines”, ha conclòs la regidora de Turisme.

L’horari d’atenció al públic serà el següent:
– Oficina Municipal d’Informació Turística de Cala Millor:
De l’1 de novembre a l’1 d’abril, de dilluns a dissabte, de 9 a 13 h.
De l’1 d’abril a l’1 de juny, de dilluns a dissabte, de 9 a 17 h.
De l’1 de juny a l’1 d’octubre, de dilluns a dissabte, de 9 a 16 h i de 19 a 21.30 h.
De l’1 d’octubre al 31 d’octubre, de dilluns a dissabte, de 9 a 17 h.
Diumenges i festius, de 9 a 13 h.
– Oficina Municipal d’Informació Turística de Cala Bona:
De l’1 d’abril al 31 d’octubre, de dilluns a dissabte, de 9 a 15 h.