Agraïment del Col·legi Sant Francesc

PARTICIPACIÓ DEL CEI SANT FRANCESC AL MERCADET DE NADAL

Els passats 21 i 22 de desembre, el nostre Centre va participar en la venda de dolços al Mercadet de Nadal, amb un gran èxit de participació.

Des de la titularitat i la direcció, volem agrair el gran esforç de tot el personal del nostre Centre en la realització d’aquesta tasca, als nostres familiars i als dels nostres alumnes, que ens varen ajudar aportant dolços, i també a tota la gent, que es va acostar a la nostra paradeta, per adquirir-ne. Volem agrair també la generositat de les germanes Llull, que ens varen deixar la cafetera per la xocolata calenta!

Els doblers que es varen recaptar aniran destinats a realitzar ampliacions i millores al Col·legi. Gràcies a tots per la vostra generositat!!!

AGRAÏMENT A L’APIMA DEL CEI SANT FRANCESC

Amb aquestes línies, volem agrair a l’APIMA del nostre Centre el seu gran esforç, la seva participació i iniciativa en tots els actes, que han anat organitzant des de què hem començat aquest curs.

Des de la visita del Pare Noel i la xocolatada per als nostres nins, que varen dur a terme abans de Nadal, la gran tasca duta a terme en el Fironet Sant Antonier i, sobretot, la gran implicació en la preparació, confecció i participació en la carrossa guanyadora del primer premi a les Beneïdes de Sant Antoni. Gràcies a tots/es pel vostre esforç i dedicació, sobretot al dissenyador de la carrossa (Andreu Muñoz) i a tots els pares, les mares i persones que hi vàreu col·laborar.

Gràcies a tots/es i seguiu així, organitzant activitats i actes, que, en definitiva, tot això va destinat als vostres fills/es. També, aprofit l’ocasió per demanar la implicació de la resta de famílies del Centre, ja que tot el que s’organitza des de l’APIMA i des del Centre és per poder subvencionar i gestionar tallers, activitats i sortides per als nostres infants.

La direcció del Centre.