Acord per la construcció d’un centre esportiu i de serveis a Cala Millor

Instant de la signatura del conveni per les autoritats

Ahir al dematí, a la seu de la Conselleria de Turisme i Esports es va signar un acord marc per a la construcció d’un centre esportiu i de serveis a Cala Millor. Aquest projecte ha estat signat pel conseller Carlos Delgado, en qualitat de president del Consorci, els batles de Sant Llorenç i Son Servera, Mateu Puigrós i José Barrientos, respectivament, i pel president de l’Associació Hotelera Badia de Cala Millor-Sa Coma, Pedro Cañellas, segons ha informat el Govern Balear.
L’Associació Hotelera de Cala Millor-Sa Coma ha participat en l’elaboració del projecte pel qual el Consorci realitzarà una aportació màxima de 600.000 €. El programa a desenvolupar és un camp de futbol 7 amb gespa artificial, graderies i il•luminació i un edifici d’instal•lacions destinades a esportistes (vestuaris, infermeria, magatzem…) i bar cafeteria i una altra construcció destinada a centre d’informació d’activitats turístiques esportives a la zona. Tots dos edificis estan connectats mitjançant una pèrgola. Així mateix, es preveu l’explanació dels terrenys per ser condicionats en el futur com a camp de futbol 11 i la creació de pistes de pàdel o altres instal•lacions. Tot el recinte comptarà amb un tancament que facilitarà la seguretat i un millor manteniment del mateix.

El projecte el realitzarà el Consorci per a la Millora de les Infraestructures Turístiques i per al Foment de la Desestacionalització de l’Oferta de l’ Illa de Mallorca.