Gràcies per seguir-nos

TV Serverina, els dos darrers anys ha volgut apostar pels directes i l’emissió d’aquests per streaming a Internet. Les estadístiques ens demostren que no ens equivocarem, el nostre canal a YouTube, des del passat mes de desembre, que vàrem intensificar els directes per festes, hem triplicat les visites al nostre canal i hem ampliat les nostres fronteres, incrementant els seguidors a Anglaterra, Alamània i França, i hem mantingut els habituals que tenim a Argentina, Mèxic i Estat Units. També s’han duplicat els nostres subscriptors a Internet.
L’Estadística també ens deixa dades curioses. Durant el 2019 el vídeo més vist ha estat la capta pels carrers del Sant Antoni del 2012 i en segon lloc, està el vídeo de la visita del dimoni al col·legi de Sant Francesc del 2016. i que el directe més seguit han estat les Beneïdes, El primer ball i les completes, per aquest ordre. També ens diu que les dones, en segueixen més que els homes, o que el telèfon mòbil és l’eina més emprada per seguir-mos. Al mòbil els segueixen, les televisions, smart TV i els ordinadors. Per edats, el tram que va des del 35 a 44 anys, són els que més en segueixen.
Però, tot això, no hauria estat possible, si no fos estat per aquest grup de persones que formen la família de Televisió Serverina, que de manera desinteressada, volem treballar, perquè traslladar les imatges dels actes socioculturals i festius del nostre poble, a les persones que per algun motiu no poden gaudir-los en directe. Ells per tal d’aportar el seu gra d’arena a aquesta casa, i poder transmetre les imatges que transmetem, deixen en moltes d’ocasions de poder gaudir, sobretot de festes familiars. I veure aquest increment dels teleespectadors, tant al poble com fora poble, les cridades que rebem, moltes de vegades amb directe o les mostres de gratitud que ens feu arribar, és el millor preu que podem rebre, per seguir fent aquesta tasca de comunicació local, una tasca que enguany complirà vint-i-nou anys.